An Severeyns

Ik ben An Severeyns, mede-bezieler van Fluistering, een therapiepraktijk waar ik werk als integratief psychotherapeut en integratief verliescounselor. Ik ben gehuwd met Jan en mama van vier prachtige zonen en een sterrenmeisje. Drie zoontjes hier, de andere kinderen ontmoet ik in mijn hart.

Vanuit mijn sterke verwondering in het ontwikkelen en leren van jonge kinderen, startte ik mijn opleiding Pedagogische Wetenschappen. Nog dagelijks heb ik het voorrecht om als lerarenopleider studenten te prikkelen met mijn passie voor ontwikkeling, onderwijs, vorming en begeleiding. Mijn eigen verliespad was de aanleiding voor een verdere zoektocht naar verdieping in het begeleiden van brede verlieservaringen.

De thema’s die ik meenam vanuit de school des levens echter vormden me tot wie ik vandaag de dag ben. Ik leerde van het leven genieten, vallen, zoeken, opstaan, twijfelen, dromen, mild kijken naar mezelf en anderen, groeien, worstelen… leven.. Mét gemis.  

Ik geloof in de kracht van (harts)verbinding, in het echt luisteren, in het kijken achter het gedrag, in het samen zoeken naar de echte boodschap, in het zoeken naar een taal om (complexe) binnenwerelden zichtbaar te maken, in het afstemmen op behoeften, context,..

Onze praktijk Fluistering wil een haven zijn waar kinderen, jongeren, gezinnen en volwassenen kunnen aanmeren. We richten ons op emotionele pijn en breed verlies (overlijden, scheiding, ziekte, verhuis, adoptie, pleegzorg, pesten, zelfvertrouwen enz.), gezins- en opvoedingsondersteuning en groeiprocessen. Ook scholen, jeugdvoorzieningen en de uitvaartzorg kunnen bij ons terecht voor vorming en ondersteuning. 

Contact

An Severeyns
Hoebenschot 27
2460 Lichtaart (Kasterlee)
België
+32 (0) 486 573780

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Website Facebook Instagram

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan.