Camille De Moor

kamille
zelfst.naamw. [ka'mɪlə]
plantje met geurende bloemen waarvan je thee kunt zetten om te kalmeren

Wie ben ik? Mama, echtgenote, dochter, zus, tante, vriendin, bio-ingenieur… Dat allemaal, en ook mezelf. Wie ben ik al die tijd en wie ben ik echt?  

Geweldloze Communicatie maakt sinds 2014 deel uit van mijn leven en Aletha Solter heeft mij gecertificeerd als instructeur in Aware Parenting. Mijn passie voor het begeleiden van leer- en groeiprocessen zette mij ertoe aan om ook leerkracht te worden. Ik woon in Gentbrugge met mijn man en onze twee kindjes.

Ik hoop dat je bij Afgestemd Opvoeden bent terechtgekomen omdat je nieuwsgierig bent om te (her)ontdekken wie jij bent op de momenten dat je geen ouder of een andere opvoeder bent. En omdat je tegelijk heel graag wilt dat ook je kinderen helemaal zichzelf kunnen zijn. Dat ze op elk moment in zichzelf de nodige houvast en het vertrouwen vinden om hun weg in het leven te vinden. 

Aware Parenting bracht mij zulke mooie handvatten en inzichten om voortdurend in contact met mezelf te blijven of ernaar terug te keren en dan te handelen vanuit wat ik voel en nodig heb. En er zo ook voor zorgen dat mijn kinderen dicht bij zichzelf kunnen blijven. Het is geen opvoedingsmethode, maar veeleer een filosofie die vertrekt vanuit een oprechte nieuwsgierigheid wat zowel jij als je kind nodig hebben om authentiek en in balans te zijn. 

Voel maar hoe dit voor jou klinkt. Ik geef je alvast mee wat in mijn natuur ligt: op het gemak stellen, verbinden en invoelen, ruimte scheppen, waarderen, ondersteunen. 

Bedankt om me uit te nodigen in het groeiproces dat ouderschap voor jou en jouw kind betekent. Het geeft me zo ontzettend veel voldoening en plezier om in dat proces betrokken te mogen zijn.

https://awareparenting.gent

Contact

Camille De Moor
Jef Vandermeulenstraat 118
9050 Gentbrugge
België
+32 (0) 496 230976

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Website Facebook Instagram

 
Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan.