Ellen Sergeant

Ik ben Ellen, mama van drie, getrouwd en ook een bezielde doula, counselor, babyprofessional en doordrongen van afgestemd en verbindend ouderschap.

Ik werk als liaisonmedewerker in de kinder- en jongerenpsychiatrie Tilia (Vitaz). En kom dus in contact met heel wat gezinnen waar kinderen en jongeren worstelen met tal van lastigheden zoals faalangst, het omgaan met tal van emoties, ...

Ik vind het fantastisch om jou en je gezin te begeleiden op je pad naar een warm en gedragen gezin waar verbinding, rust en plezier centraal staan.

In de huidige maatschappij wordt het ouderschap veelal gezien als een uitdaging en een last. Je wordt al van bij je zwangerschap overspoeld door adviezen en richtlijnen waardoor je je verloren voelt en het gevoel hebt dat je maar wat aanmoddert.

Vaak zie je via social media dat het "op een ander' wel van een leien dakje loopt door de happy en shiny foto's die worden gedeeld.

Realiteit? Nee, want je bent echt niet de enige die hiermee struggelt.

Ik wil je graag ontvangen met al je twijfels en lastigheden van het ouderschap. Maar hier is ook plaats voor plezier en voor mooie, warme momenten!

Ik wil je graag op weg helpen naar een warm en gedragen gezin waar verbinding, rust en plezier centraal staan.

Ik wil je helpen terug contact maken met je eigen noden zodat je je beter kan afstemmen op de noden van je kindje en dit al vanaf de zwangerschap.

We gaan op zoek naar wat jou en je gezin het beste kan ondersteunen naar een goed genoeg ouderschap waar elk lid van het gezin zijn plekje mag krijgen en in verbondenheid kan groeien en bloeien.

Daarnaast geef ik ook graag workshops op maat rond perinataal welzijn, afgestemd opvoeden, ... voor zowel ouders als professionals.

Contact

Ellen Sergeant
Mosseveldstraat 30a
9290 Overmere
België
+32 (0) 477 933573

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Website Instagram Facebook 

 

 

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan.