Esther Visee

Afgestemd opvoeden, de term die samenvat wat ik al jaren aanvoel als het pad dat ik wil bewandelen. Samen met ons eigen gezin met 2 jonge kinderen, maar ook in mijn werk als orthopedagoog. 

Het voelt als bevestiging van mijn ervaringen, die ik opdeed in mijn werk maar ook in de opvoeding van onze eigen kinderen. Het voelt als thuiskomen, om deel uit te mogen maken van een netwerk van gelijkgestemde mensen.

Na mijn opleiding tot logopedist en master in de orthopedagogiek, werkte ik enkele jaren als thuisbegeleidster voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar met diverse ontwikkelingsstoornissen en mentale beperking. Ik maakte kennis met vele mama's, papa's, opa's, oma's, kinderen, ... in hun thuiscontext en ging samen met hen op pad. 

Sinds 2019 begeleid ik dezelfde doelgroep van kinderen op school of in de opvang. Samen met verzorgers, leerkrachten en anderen rondom het kind zoeken naar wat ieder kind nodig heeft om zich goed te voelen, te kunnen ontwikkelen, leren en spelen.

Altijd op weg naar afstemming: op het kind, tussen gezinsleden en andere dicht betrokkenen. Telkens weer een boeiende zoektocht met grote uitdagingen, maar ook met prachtige inzichten.  

Contact

Esther Visee
Wijngaardstraat 47
3390 Houwaart
België
+32 (0) 487 164431

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 
Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan.