Laura Paulussen

Ik ben Laura, dat is de naam die ik heb gekregen. Dat maakt dat ik in de eerste plaats een dochter ben. Naast dochter zijn er vele rollen die ik doorheen mijn leven toegedeeld en opgenomen heb: zus, vriendin, familie van, lief van, student, collega,… en dan mama.

Mama worden dat verandert je, het maakt een vuur in je wakker en neemt je mee op een nieuwe zoektocht. Die zoektocht begon met mijn lieve Tibe (nu 4 jaar), mijn spiegel en brandhout op mijn vuur. Mijn ster die me uitdaagt en me mee de weg wijst naar een afgestemd leven. Jente (nu 2 jaar) een hartendief, vergevingsgezind en standvastig. Hij deint mee op het hobbelige ontdekkingspad. Deze twee jongens vinden hun thuis samen met mij en hun papa. Niels, mijn analytisch denkende stabiele rots.

En dan, dan heb je nog je visie op het leven en de taak die je hoopt te volbrengen. Deze ligt bij het ‘afgestemd opvoeden’, dat zijn eerste vonkje vond tijdens mijn studies tot klinisch kinderpycholoog, een vuurtje vatte tijdens mijn werk als opvoedster in de integrale jeugdhulp en als mama zijnde tot een heus kampvuur uitgroeide.

Momenteel ben ik gestart met een therapeuten opleiding (interactionele vormgeving) en brandt het verlangen in mij om anderen te ondersteunen in hun eigen zoektocht in het ouder zijn.

Afgestemd opvoeden brengt voor mij alle puzzelstukken bij elkaar en geeft me een nieuw vertrouwen in mezelf.

Contact

Laura Paulussen
Oude Molwenweg 31
3665 As
België
+32 (0) 474 937454

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
 
 
Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan.