Ellen Sergeant

Hallo en welkom!

Ik ben Linde, mama van 2 zoontjes (2016 en 2018) en psycholoog-psychotherapeut.

Moeder worden was heftig!  Reeds van in de buik hebben mijn kinderen me geholpen om bewuster te worden. Het was en is nog steeds een erg confronterend maar prachtig  proces. Toen ik aan kinderen begon had ik me niet echt ingelezen. Ik dacht dat ik door mijn studies voldoende voorbereid was. Dat was ik dus helemaal niet, zelfs na al die jaren studeren en extra opleidingen.

Mijn basis opleiding is kinderpsychologie, nadien heb ik me gespecialiseerd in psychotherapie voor volwassenen. Daarna deed ik nog een bijkomende opleiding Emotion Focused Therapy.  

Toen ik voor het eerst mama werd en zag hoe heftig de emoties van mijn kinderen waren en hoe dit een ‘full body experience’ is, besefte ik dat wij als volwassenen ooit ook dichter bij onze emoties stonden.

Dankzij de boeken van Aletha Solter leerde ik Aware Parenting (bewust opvoeden) kennen en ook later ook afgestemd opvoeden (Jurgen Peeters). Deze visie heeft mij geholpen op een moment dat ik erg onzeker was en worstelde met de heftige gevoelens en opstandigheid van mijn kinderen. Hoe meer ik mocht ervaren hoe krachtig deze visie is hoe meer gemotiveerd en geïnspireerd werd om Aware Parenting instructor i.o. te worden, zodat ik ook andere ouders kan ondersteunen in de opvoeding van hun kinderen.

Deze zoektocht naar een andere manier van opvoeden dan ikzelf opgevoed ben, was ook een erg eenzame zoektocht. Ik voelde erg de behoefte om mijn ervaringen en vragen te delen met andere ouders die ook bewust willen opvoeden. Dit heeft me dan ook gemotiveerd om Loving Limits op te richten. 

Enerzijds wil ik ouders verbinden in een community, zodat zij de steun en begrip kunnen ervaren die ik zo gemist heb in het begin. Vanaf januari 2023 organiseer ik groepssessies voor moeders in een kleine kring (4-5personen). Meer info hierover via instagram link hieronder.

Anderzijds wil ik ouders ook praktisch ondersteunen zodat zij de tools en mentale ruimte hebben om met het gedrag en de emoties van hun kinderen om te gaan. Hiervoor kunnen 1-1 mentoring sessies ingepland worden. Een afspraak maken kan via de website van de praktijk.

Loving Limits helpt je om te zorgen voor je jezelf EN je kind.

Contact

Linde Lambrechts
Papenbergstraat 1B
2280 Grobbendonk
België
+32 (0) 475 673313

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Website Instagram Facebook 

 

 

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan.