Peggy Schrijvers

Mijn naam is Peggy Schrijvers, psychotherapeute en ouderbegeleider binnen het netwerk afgestemd opvoeden.

In het dagelijks leven ben ik zelf mama van 3 kindjes. Een zoon en dochter (twee-eigen tweeling) die vlak na hun vroeggeboorte overleden en een vurige dochter van inmiddels 6 jaar. De geboortes van al onze kinderen gingen niet volgens de spreekwoordelijke roze wolk en dit toedelend lot zette mij ertoe aan op een innerlijke reis van zelfontdekking te gaan. Met behulp van verschillende gidsen (therapeuten, docenten) konden eigen diepgewortelde patronen tot transformatie komen.

Ik koos ervoor op mijn 37ste zelf een 4 jarige therapieopleiding te volgen en als kers op de taart het jaartraject ‘ouders begeleiden naar afgestemd opvoeden’. In 2019 richtte ik mijn eigen praktijk ‘Connectopia’ op. Een naam die helemaal weergeeft welke missie erachter zit. Een missie die bovendien erg aansluit bij de visie van afgestemd opvoeden. Connectopia wil een brug zijn van verbinding tussen mensen.

In mijn utupische wereld (utopia) voelen alle mensen ter wereld zich gezien, gehoord en gewaardeerd. Dit geldt voor kinderen maar ook voor ouders. Hierdoor kan een warme energie stromen doorheen relaties (partner relaties, ouder-kind relaties, groepen, families,…)  En hoewel ik uiteraard besef dat utopia niet echt bestaat kan ik er wel aan bouwen en zaadjes planten. Connectopia wil mensen inspireren en vooral bewegen naar meer verbinding met zichzelf en met anderen.

 


Ik draag mijn missie uit in de vorm van:
-individuele psychotherapie
-koppeltherapie
-kindertherapie
-opvoedingsbegeleiding vanuit de visie van afgestemd opvoeden
-workshops en vormingen

Je kan ook nog een kijkje nemen op mijn website om te ervaren of je bij mij op het juiste plekje bent.

Contact

Peggy Schrijvers
Connectopia - Praktijk voor psychotherapie en vorming
Hooiveld 5
2520 Ranst
België
+32 (0) 498 190957

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Website  Facebook  Vind een therapeut 

 

 

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan.