Roos Van Bruggen

Naast coach voor kinderen, jongeren en hun ouders ben ik ook docent in de opleidingen Gezinscoach bij Jolijn Hendriks Opleidingen en Kindercoach bij Sonnevelt Opleidingen in Nederland.

Zeven dagen per week ben ik gelukkig getrouwd met Tom, en samen zijn we de ouders van drie prachtexemplaren van kinderen. We leren dagelijks van hen over opgroeien in een digitaal tijdperk, over het belang van communicatie en aanwezigheid, over privacy en autonomie, over prioriteiten en waarden, en over een balans tussen goed en goed genoeg.

Opleiding en ervaring
Ik ben een getrainde Kindercoach en Gezinscoach, met als bijkomende specialisatie Traumaverwerking(EMDR), en ook lid van het Puur Coach team.

Na mijn universiteitsstudies Filosofie (UA) en Vergelijkende Cultuurwetenschappen (RUG) volgde ik meerdere opleidingen omtrent communicatie. Die kennis en ervaring gebruikte ik voornamelijk in de culturele en zorgsector.

Enkele jaren geleden besloot ik om mijn passie voor (jonge) mensen in actie te zetten en volgde ik coachingopleidingen bij Centrum Open Mind (Lovendegem) en Sonnevelt Opleidingen (NL).

Als coach merkte ik dat trauma’s vaak een blijvende struikelblok vormen, dus volgde ik nog een training EMDR bij Jolijn Hendriks Opleidingen zodat ik ook traumaverwerking kan aanbieden.

Contact

Roos Van Bruggen
Lichtaartseweg 37
2250 Olen
België
+32 (0) 498 121418

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Website Facebook LinkedIn 

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan.