Simone Mark

Simone Mark is oprichter van het Centrum Pedagogisch Contact en auteur van het boek Pedagogisch Contact. Haar lezingen en masterclasses gaan over de kwaliteit van het contact tussen opvoeders en kinderen/jongeren. Ze is ervan overtuigd dat wie in contact wil zijn met kinderen, eerst in contact zal moeten zijn met zichzelf. Simone daagt opvoeders uit om te onderzoeken welke leraar, coach of trainers ze willen zijn. Ze begeleidt trajecten voor scholen, sportclubs en gemeentes.

Simone werkte jaren in het speciaal onderwijs, studeerde Ecologische Pedagogiek, gaf les in de Master SEN van het Seminarium voor Orthopedagogiek en werkte als docent bij het NIVOZ. Daarnaast is zij gecertificeerd trainer voor de Meldcode Huiselijk Geweld en Kindermishandeling. Ook werkte zij als trainer voor de Raad van de Kinderbescherming, de Ruud van Nistelrooy Foundation en de KNVB.

Contact 

Simone Mark
Kruiskamplaan 85
Uitgeest, 1911 LN
Nederland
+31 (0) 6 51 039984

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Website Facebook LinkedIn 

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan.