Stijn De Neve

Hoe kun je met kinderen en jongeren omgaan zodat ze zich optimaal ontplooien en een zo hoog mogelijk welbevinden hebben? Deze vraag beantwoorden, in de praktijk brengen en uitdragen is Stijn zijn levenswerk. In zijn antwoord komt naar voren dat verbinding centraal staat en volop rekening gehouden wordt met ieders behoeften, zowel van de ouders/opvoeders als van het kind.

Sinds 2003 werkt Stijn met kinderen, o.a. in de (buitenschoolse) kinderopvang en democratisch onderwijs. In 2007 komt Stijn in contact met Aware Parenting, in 2009 ontdekt hij geweldloze communicatie (of ook verbindende communicatie genoemd) en democratisch onderwijs.

Stijn geeft workshops en trainingen om vanuit verbinding en vertrouwen met kinderen en jongeren om te gaan. Hierbij maakt hij gebruik van Verbindende Communicatie, Aware Parenting, de Kracht van Spel en Zelfsturing.

Stijn ondersteunt kinderen met sociaal-emotionele problemen d.m.v. speltherapie, begeleidt jongeren en ondersteunt ouders in afgestemd opvoeden. Ook voor gezinsbegeleiding en bemiddeling tussen een jongere en zijn ouders kan je bij Stijn terecht. De beleving van het kind/jongere en de ouders staan centraal in de begeleiding.

Onder de naam Orvita, organiseert hij kinderkampen en een democratische school op basis van Verbindende Communicatie en Zelfsturing.

Contact


Stijn De Neve
Edegemsestraat 55
2640 Mortsel
België
+32 (0) 494 331667

Orvita:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Website Orvita Facebook Orvita

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan.