Charona Heylen

Mijn naam is Charona Heylen en ik ben werkzaam in mijn praktijk MamaBaby in Lommel. Je kan bij mij terecht voor opvoedingsvragen en osteopathie bij baby, peuters en kleuters.

Ik ben enorm geïnteresseerd geraakt in de pre- en perinatale psychologie tijdens mijn eerste zwangerschap. De pre- en perinatale psychologie gaat in op het bewustzijn van een kind in de periode van zwangerschap, geboorte en de eerste levensjaren. Kortom, gaat dit over de eerste 1000 dagen van ieder mens zijn leven. Deze periode is heel belangrijk omdat deze periode de basis legt van ons stresssysteem en de imprints waarmee we verder leven in ons bestaan.

Bij de opvoeding van mijn kind wenste ik gebruik te maken zonder straffen en belonen en wilde ik geen autoritaire opvoedingsstijl gebruiken. Hierbij kwam ik terecht bij afgestemd opvoeden en aware parenting. Graag wil ik iedere ouder deze kennis meegeven, want in verbinding staan met jezelf en met je kind is het mooiste wat er is. Zo kan je kind op zijn/haar eigen tempo laten ontplooien in zijn eigen waarden en normen.

Contact

Charona Heylen
Slinkerstraat 15
3920 Lommel
België
+32 (0) 473 135065

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Website

 

 

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan.