Hanne Demeulenaere

Ik ben er altijd al van overtuigd dat kinderen van nature uit liefdevol zijn en het gedrag dat ze stellen steeds met een reden is. Ik ben van jongs af aan gepassioneerd geweest om te begrijpen waarom mensen doen wat ze doen. En om de kinderen en mensen te ondersteunen om de meeste liefdevolle versie van zichzelf te worden.

Toen ik mama werd in 2019 merkte ik dat ik het ‘anders’ wou doen dan de meeste mensen. Ik wou mijn mamagevoel volgen maar dat strookte niet altijd met wat verwacht wordt/ gezegd wordt je moet doen.

Steeds meer en meer kwam ik in mijn kracht, kon ik de mama zijn die ik wou zijn en kon ik steeds beter mijn gevoel volgen. Dit voelde zo goed dat ik dit wou delen met andere ouders. De visie die ik vanbinnen voel komt overeen met afgestemd opvoeden, aware parenting, bewust opvoeden, verbindend opvoeden, ...

Ik startte met dit de wereld in te sturen via sociale media. Ik geef ondertussen lezingen, cursussen en workshops. Ik werk op maat via individuele coaching.

Voor mij draait het in essentie om de weg naar zichzelf terug te vinden, zowel voor de ouder als voor het kind. En ik ondersteun je hierbij heel graag.

Contact

Hanne Demeulenaere
Brugseweg 115
8920 Langemark-Poelkapelle
België
+32 (0) 496 240882

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Website Instagram Facebook 

 

 

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan.