Annelies Vivijs

Ik ben mama van 2 kindjes (•2018•2020), zij zijn mijn grootste leerschool en drijfveer om telkens opnieuw te blijven stilstaan, te voelen en af te stemmen als mama, maar ook als professional. Ik ben afgestudeerd als klinisch orthopedagoog (Ugent). Bijkomende opleidingen zijn Nieuwe Autoriteit / geweldloos verzet (VUB), ouders begeleiden naar afgestemd opvoeden (De onderstroom), tweejarige opleiding traumatologie (BIP-VUB). Momenteel ben ik in opleiding tot TRE provider. Ik ondersteun gezinnen die moeilijkheden/onzekerheden ervaren in de opvoeding van hun kind(eren) in een therapeutische groepspraktijk. Daarnaast bied ik ook eerstelijnspyschologische zorg.

Als pedagoog vind ik kwaliteitsvolle hulpverlening heel belangrijk, dit is een proces voor mij waarbij dialoog, samenwerking, vertrouwen en afstemming centraal staan. Elk gezin, elk individu is uniek, ik probeer samen met het gezin te zoeken naar antwoorden die bij hen passen. Soms is psychodiagnostiek in functie van een handelingsgericht advies nodig, ook hiervoor kan je bij mij terecht. 

Omdat ik overtuigd ben van het gedachtegoed omtrent Nieuwe Autoriteit geef ik ook oudertraining in groep voor kinderen +10jaar. Naast de oudertraining organiseer ik regelmatig ouderbijeenkomsten, waarbij zelfzorg, verbinding en democratische discipline centraal staan.

Contact

Nathalie De Smedt
Heidestraat 93
1982 Weerde (Zemst)
België
+32 (0) 484 944679

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Website

 
Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan.