Roos Van Bruggen

Wat een voorrecht, om ouders te mogen begeleiden in hun opvoedingszoektocht.

Wie ben ik als mama, als papa, als pleeg- of adoptieouder, en hoe vertaal ik dat in de opvoeding van mijn kinderen? Wat heb ik meegekregen van mijn eigen ouders, en welke waarden wil ik doorgeven aan de volgende generatie? Hoe maak ik verbinding met mezelf en mijn eigen behoeftes, zodat ik ook aan mijn kinderen de veiligheid kan bieden om zich vrij te uiten?

Samen gaan we op ontdekkingsreis.

Soms komen ouders ook bij me met een vraag om niet hen, maar hun kind te coachen. Aangezien er maar één ding nog plezanter is dan werken met ouders, en dat is werken met kinderen, zeg ik daar niet snel nee op!  Alweer, een voorrecht!

Omdat ik in mijn praktijk merk dat er veel nood is aan een zachte blik die meekijkt, aan een klankbord zonder oordeel, een (tijdelijke) partner in de avontuurlijke reis die opvoeden is, doe ik ook wat ik kan om het vuur door te geven en te verspreiden.
Dit doe ik o.a. in de opleiding Kindercoach (HSP) bij Sonnevelt Opleidingen in Nederland, waar ik met al het enthousiasme dat ik bezit mijn kennis en ervaring doorgeef aan volwassen studenten. 
Ik begeleid ook graag groepen, en geef lezingen en trainingen rond Afgestemd Opvoeden en alles wat er bij komt kijken.

Wil je graag meer weten?
Ik ben altijd voor een verkennende babbel te vinden!

Contact

Roos Van Bruggen
Lichtaartseweg 37
2250 Olen
België
+32 (0) 498 121418

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Website Facebook LinkedIn 

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan.