M.O.M. Pack - Moedergroep voor Medeleven en Ondersteuning voor Moeders

Donderdag, 16 maart 2023 op 20:00

Linde Lambrechts, Papenbergstraat 1B, 2280, Grobbendonk

wachtlijst: € 200 (6 avonden) /

Linde Lambrechts

Inschrijven / meer info

♥️Wat kan je verwachten?

Het is een veilige plek (max 5 deelnemers) waar je verhalen kan delen over zaken waar je met worstelt of net goed gaan. Een plek zonder oordeel of ongewenst advies. Een plek waar je vragen kan stellen en waar alles van jou welkom is. Houdt er wel rekening mee dat de tijd per deelnemer beperkt is door de grootte van de groep. Voor uitgebreidere specifieke vragen raad ik 1-1 mentoring aan, deze kan je inplannen via de link in bio: sessie afgestemd opvoeden. 

 

❌Wat is het niet?

Het is geen cursus waar alle theorie van Aware Parenting aan bod komt. Wel zullen we werken rond verschillende thema’s en probeer ik telkens een klein stukje theorie te verwerken als springplank naar het thema. 

 

??Voordelen van een groep:

Door je zo kwetsbaar op te stellen bouwen we een speciale band op. Je zal je gehoord, gezien, geliefd en ondersteund voelen. Je voelt je opgelucht en je gevoel en onderliggende noden zullen scherper worden. Je zal meer ruimte hebben voor alle andere aspecten van het dagelijks leven. Je voelt je meer verbonden en minder alleen, het doet deugd om te horen dat je niet de enige bent die worstelt en het vertrouwen in elkaar zorgt voor een grote dankbaarheid. 

 

INHOUDELIJK:

Er zal gewerkt worden rond een aantal thema's maar deze worden voornamelijk als kader gebruikt. Jij bepaalt zelf hoeveel en wat je brengt in de groep, zo wordt er afgestemd op wat jij nodig hebt in dat moment. Er is ook ruimte voorzien om bepaalde thema's verder te verdiepen, of wat meer informatie te geven rond thema's als: slaap, ongewenst gedrag en grenzen, huilen, verbindendspelen, wat als mijn partner niet mee on board is, ... Deze mag je kenbaar maken tijdens de samenkomsten. Zo kunnen we het aanbod afstemmen op de noden van de groep, en bereid ik iets voor tegen de volgende keren. 

De rode draad doorheen de sessies: 

  1. Waarom kies ik (jij dus ;)) voor afgestemd opvoeden of Aware Parenting?
  2. Hoe voel ik me? 
  3. Wat heb ik nodig?
  4. Hoe vul ik deze nood in? 

PRAKTISCH:

(plaatsen zijn beperkt: max 5 deelnemers)

We komen 6 keer samen:

16/01/2023 & 30/01/2023

13/02/2023 & 27/02/2023

13/03/2023 & 27/03/2023

Om de week maken we 1,5-2u tijd voor elkaar.  

VRAGEN? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Delen?
Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan.