Groeigroep Afgestemd Opvoeden

Dinsdag, 23 januari 2024 - dinsdag, 7 mei 2024

Praktijk De Bolderkar, Nederholbeekstraat 35, 9680, Maarkedal

€210 / €330 (koppel) / Gedeeltelijke terugbetaling mogelijk via mutualiteit.

Carolien Coesens

Inschrijven / meer info

6 avonden mag je jezelf onderdompelen in een warm bad van inspiratie, (h))erkenning en ondersteuning, in een kleine groep gelijkgestemde ouders, onder begeleiding van mezelf, psychologe, mama van 3 zonen en ervaringsdeskundige in het zoeken van mijn eigen weg in het ouderschap.

Je krijgt o.a. meer inzicht in het belang van emotionele ontlading, maar we wisselen ook ervaringen uit over hoe je zelf rustig kunt blijven wanneer er gewoonweg te veel ballen op je afkomen om in de lucht te houden.

Geen online traject waar je misschien niet toe komt om alle video’s te bekijken, maar échte verbinding in een kleine groep en in een warme, huiselijke sfeer.
Geen saaie theoretische uiteenzetting door een ‘opvoedings-expert’, maar verfrissende inzichten, ervaringsoefeningen en delen van je eigen zorgen.
Geen eenmalige infoavond waarvan je de inhoud niet in de praktijk brengt, maar zes maanden samen aan de slag gaan in je gezin, met thuisopdrachten en ondersteuning tussendoor.

Zes avonden verbinden met andere ouders, met jezelf en misschien zelfs met je partner. Een aanrader volgens alle deelnemers van de vorige groepen.

6 dinsdagavonden tussen januari en mei 2024: 23/1 – 20/2 – 5/3 – 26/3 – 16/4 – 7/5, telkens van 19u30 tot 21u30
Jouw bijdrage: €210 voor de 6 avonden (€330 als koppel) inclusief materiaal, thee, koffie, water en tussentijdse mails met thuisopdrachten en lees- en luistertips. Maximaal 10 deelnemende ouders.

Twijfel je nog? Kom gerust eens proeven van deze visie op de Inspiratieavond Afgestemd opvoeden op dinsdag 9/1/24 om 19u30.

Voel je welkom,

Carolien

Delen?
Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan.