Infomoment Orvita: Leven en leren in verbinding en flow (unschoolinggroep/democratische school, kampen, opleiding)

Zaterdag, 2 november 2024 op 10:00 - 13:00

Orvita Asper, Veldstraat 47, 9890, Gavere

Gratis

Stijn De Neve

Inschrijven / meer info

Ben je op zoek naar een andere manier van onderwijs, waar kinderen helemaal zichzelf kunnen zijn en zich optimaal ontplooien?

Zoek jij een kamp voor je kind, waar het zich thuis voelt en met enthousiasme naartoe gaat? Wil jij je graag verdiepen in verbindend en zelfsturend omgaan met kinderen en jongeren?

Wil je graag meewerken aan een project waar kinderen echt helemaal in hun waarde gelaten worden?

Orvita wil ervoor zorgen dat kinderen en jongeren een hoog welbevinden hebben, zich optimaal kunnen ontplooien, als volwaardige mensen gezien wordenen opgroeien tot tevreden, ondernemende, zelfzekere en zelfbewuste volwassenen die in verbinding leven met zichzelf en hun omgeving.

Bij Orvita krijgen kinderen en jongeren de ruimte om helemaal zichzelf te zijn en te ontdekken en kunnen leren en leven vanuit intrinsieke motivatie in een gemeenschap waar iedereen erbij hoort en met ieders behoeften rekening gehouden wordt.

Ook aan de huidige volwassen willen we bijdragen zodat ze zo veel mogelijk kunnen leven in verbinding met hun innerlijk kind en vol vertrouwen en verbinding omgaan met kinderen en jongeren.

Hiervoor werken we vanuit verbindende communicatie, zelfsturend, traumabewust, nemen we beslissingen met consent op basis van behoeften met aware parenting, inclusief

Concreet organiseren we

Op het infomoment ontdek je
  • Wie wij zijn?
  • Waarom Orvita?
  • Visie van Orvita. Een krachtige en diepgaande visie bestaande uit 9 pijlers: verbinding, spelen, zelfsturing, vertrouwen, democratisch, agile, holistisch, traumabewust en inclusief.
  • Activiteiten Orvita
Jij bent van harte welkom op het infomoment

Kom dan zeker naar een infomoment.

Schrijf je in voor het infomoment

Praktisch

U krijgt uitgebreide info en ruimte voor vragen. We starten om 10u met de uitleg en eindigen rond 13u. Het infomoment is gratis.

Schrijf je in voor het infomoment

Bij Orvita kan je terecht voor:

  • Unschoolingsdagen / democratische school voor kinderen van 3 tot 18 jaar. Zelfsturing - verbindende communicatie - traumabewust - echte inspraak
  • Kampen waar kinderen echt mogen kiezen wat ze doen en helemaal hun zelf kunnen zijn. Verbindende communicatie - traumabewust - zelfsturing - echte inspraak (zo wel kleine vakanties als zomervakantie)
  • Opleidingen om kinderen vanuit zelfsturing en verbinding te laten opgroeien
  • Opstellingen (van het innerlijk kind): individueel en in groep
  • Ouderbegeleiding
  • Bemiddeling vanuit verbindende communicatie

Meer info op onze website: www.orvita.be

Delen?
Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan.