Aankomende evenementen

The resilience roadmap 4kids - Maggie Kline

Woensdag, 28 september 2022 - donderdag, 16 februari 2023

De workshop bestaat uit losse modules die ontwopen zijn voor professionals die de basisprincipes van Somatic Experiencing willen integreren in hun werk met kinderen en jongeren, alsook voor zij die zich willen verdiepen voor hun innerlijk kind werk met volwassenen. Tijdens de modules wordt er gewerkt met een gemengde werkvorm van lezing, videomateriaal, voorbeelden uit casusen en ervaringsgerichte oefeningen.

Liefdevol omgaan met de heftige buien van je kind

Woensdag, 23 november 2022 - woensdag, 21 december 2022

Veel ouders vinden verbinding houden met hun kind moeilijk als hun kind boos is of enorm huilt en dingen doet als schoppen, gillen, krijsen, gooien of meppen. Bovendien heb je vaak geen idee waar die heftige emoties in eens vandaan komen. 

Je merkt dat je van die heftige buien wel eens schrikt of dat je juist geïrriteerd en boos wordt. In ieder geval roepen die heftige buien bij jou spanning op en kost het veel van je geduld en energie. Graag wil je liefdevol omgaan met die heftige emoties. Maar hoe? Deze online cursus geven je inzichten én praktische handvaten hoe je liefdevol kunt omgaan met de heftige buien van je kind. 

 

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan.