Annelies Vivijs

Reeds 15 jaar werk ik als logopedist-stottertherapeut. Door de jaren heen, waarbij het zelf moeder worden in 2011 zeker een rol heeft gespeeld, groeide mijn interesse in bewustzijn, zelfontwikkeling, afgestemd opvoeden,… Ik verdiep(te) mij in deze thema’s via opleidingen en zelfstudie. Dit pad is zo vervullend en zorgt voor warmte en verbinding in ons gezin waardoor het mijn missie werd dit te delen met andere mama’s.

Vind je opvoeden soms zwaar, zeker in combinatie met je werk? Verlang je naar meer rust in jezelf en binnen je gezin? Zou je meer verbinding willen met je kind(eren)? Verlies je soms je geduld en voel je je dan schuldig? Dreig je vaak met een straf en merk je dat dit niet werkt?

Ik creëer een veilige haven voor mama’s zodat ze (opnieuw) vrouwen met zelfvertrouwen worden. Een mooi gevolg hiervan is dat hun kinderen zichzelf mogen zijn en hun talenten kunnen ontwikkelen. Dit is mijn passie en hiervoor zet ik me met veel enthousiasme in!

Ik ga graag samen met jou op pad om het anders aan te pakken. Ik begeleid jou op weg naar afgestemd opvoeden, naar meer bewustzijn, naar meer zelfzorg en zelfliefde

Contact

Annelies Vivijs
Kleistraat 9
2220 Heist-op-den-Berg
België
+32 (0) 497 801453

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Website Instagram Facebook

 

 

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan.