Mijn naam is Bieke Lauwers en ik ben gezinscoach en mamacoach. In 2018 werd ik mama en heb ik de prachtige en uitdagende aspecten van het ouderschap ervaren. Dit inspireerde me om me te verdiepen in onvoorwaardelijk ouderschap, waarbij ik de boeken van Aletha Solter ontdekte. Het voelde als thuiskomen. Mijn visie op ouderschap werd verder verruimd door de opleiding "Ouders begeleiden naar afgestemd opvoeden" van Jurgen Peeters.

Ik heb geleerd dat opvoeden vaak niet verloopt zoals we willen; het is een reis van vallen en opstaan, van zelfontdekking, van loslaten en tegelijkertijd liefdevol vasthouden. Samen met jullie wil ik antwoorden vinden op opvoedingsvragen en helpen bij het creëren van een liefdevolle opvoeding. Dit kan alleen slagen als we in verbinding staan met onszelf en onze kinderen.

Ik bied een luisterend oor aan iedereen die zich vast voelt zitten in het intensieve ouderschap en help jullie graag op weg naar meer rust in jullie gezin. Je kunt bij mij terecht voor:

- Opvoedingsvragen

- Gezinsondersteuning

- Het vinden van een balans tussen werk en kinderen

- Het herontdekken van je moedergevoel

- Het zoeken en behouden van je relatie als koppel binnen het ouderschap.

Mijn coaching is gebaseerd op afgestemd opvoeden, waarbij het essentieel is om verder te kijken dan het gedrag van kinderen en te zoeken naar hun onvervulde behoeften en onderdrukte emoties. Samen met jou ga ik op zoek naar mogelijkheden en wil ik je helpen het beste in jezelf en je kinderen naar boven te halen.

Ik werk steeds afgestemd op jullie unieke gezinssituatie. Dit kan via individuele gesprekken of koppelgesprekken.

Samen naar (h)eerlijk ouderschap.

Contact

Bieke Lauwers
Henri D'hontstraat 10
8755 Schuiferskapelle
België
+32 (0) 471 015271

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Website  Facebook  Instagram

 
Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan.