Eline Van Wichelen

Ik ben Eline, mama van een dochter en zoon, oprichtster van praktijk Be Wonder, leerkracht sociaal emotionele ondersteuning en verantwoordelijke van de hoogbegaafdenwerking in drie schoolvestigingen.

Je kan bij mij terecht voor kinder- en jongerentherapie, kinderkampen en opvoedingsvragen.

Doordat ik zelf tegen een heel aantal dingen aanliep in het ouderschap, verdiepte ik mezelf in opvoeding en alles wat daarbij komt kijken. De opleidingen kinder- en jongerentherapie, integratieve traumatherapie en afgestemd opvoeden voelden dan ook als thuiskomen. Eindelijk kon ik loslaten wat  ik dacht te moeten doen en leerde ik vertrouwen op mijn eigen kompas. Dat, onderbouwd met alle workshops, opleidingen en zelfstudie, maakten dat dit mijn passie werd.

Enerzijds merk ik als kinder- en jongerentherapeut dat kinderen bouwstenen nodig hebben om te leren (h)erkennen wie ze zijn, wat ze voelen en wat daarin nodig is, anderzijds ervaarde ik dat er ook een enorme nood is om ouders te ondersteunen in dat proces. Want wanneer je als ouder de ruimte en rust kan vinden om vanuit verbinding en afstemming op te voeden, ontwikkelen kinderen een positief zelfbeeld, een gevoel van ertoe toe en er mogen zijn.

Bovendien ondervond ik dat het delen van verhalen en connecteren met andere ouders heel waardevol, erkennend en ontladend kan zijn. Vanuit die visie richtte ik Café Conscience op. Met Café Conscience begeleid ik een avond bij jouw thuis, waarbij je andere ouders uitnodigt. Vanuit jouw/jullie persoonlijke vragen of vanuit een aangebracht kader geef ik dan heel graag mee wat ik tot nu toe geleerd en ondervonden heb.

Contact

Eline Van Wichelen
De Schietboog 105
2970 Schilde
België

+32 (0) 497 306474

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Website Instagram Facebook

 

 

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan.