Elke Driesen

Ik ben Elke Driesen, oprichter van praktijk Veerkracht en werkzaam als integratief psychotherapeut. Je kan bij mij terecht voor persoonlijke groei, traumaverwerking en opvoedingsondersteuning.

Ik herinner me dat ik als klein meisje zei: “Ik wil later kindjes helpen die het ook moeilijk hebben.” In de lagere school was er al een zaadje gepland dat vele jaren later mijn roeping bleek te zijn. Ik wilde psychotherapeut worden. Dus ging ik mijn droom achterna! In 2016 studeerde ik af als Therapeut in de Interactionele Vormgeving.

In mijn zoektocht rond ouderschap leerde ik de boeken van Aletha Solter (Aware Parenting) kennen. In 2022 kwam ‘afgestemd opvoeden’ op mijn pad. De jaaropleiding voelde aan als thuiskomen, omdat het gedachtegoed van afgestemd opvoeden heel erg aansluit bij mijn achtergrond als I.V.-therapeut. Alle puzzelstukjes vielen in elkaar.

Eenmaal gebeten door het ‘afgestemd opvoedvirus’ begon ik een sterke drive te voelen om andere ouders te inspireren en te begeleiden richting een diepere verbinding met zichzelf, elkaar en hun kind(eren).

“The parent-child connection is the most powerful mental health intervention known to mankind” – Bessel van der Kolk

Contact

Elke Driesen
De Uitpalingen 9
3971 Heppen (Leopoldsburg)
België
+32 (0) 468 035973

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Website Facebook

 

 

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan.