Jurgen Peeters

De voorbije 20 jaar heb ik me intens toegelegd op het doorgronden van menselijke relaties, teamprocessen, organisatiedynamiek en leiderschap. Ik heb in diverse sectoren - in binnen en buitenland - ervaring kunnen opdoen. En dit op alle lagen van de organisatie; van de werkvloer tot de raad van bestuur en het dagelijks management.

Doorheen een veelheid aan opleidingen ontwikkelde ik didactische, therapeutische, coachende en bemiddelende vaardigheden. In mijn werk ben ik eerder gefocust op mogelijkheden dan op beperkingen. Ik begeleid mensen in het vinden van de juiste plek en het optimaal benutten van hun potentieel. 

Ik werk steeds op maat, gaande van individuele koppel- en gezinsbegeleiding, tot lezingen, teamsupervisie, workshops en meerdaagse trainingen. Sinds 2009 behoor ik tot Aletha Solters wereldwijde netwerk van Aware Parenting Instructeurs. Ik ben auteur van het boek "Kinderen zijn geen puppy's. De kracht van zelfsturing in opvoeding.".

Contact

Jürgen Peeters
Breemsedijk 58
2350 Vosselaar
België
+32 (0) 498 267179

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Website  Facebook  Instagram  LinkedIn 

 
Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan.