Karin Francken

Ik ben Karin en ik help ouders met het creëren van een warme opvoeding door bewuster de verbinding aan te gaan met hun kind én met zich zelf.

In de opvoeding gaat het vaak niet zoals we zouden willen. Opvoeden is een constant zoeken en opnieuw afstemmen op wie je kind is, wat er leeft bij je kind én bij jezelf. Daarom bestaat er geen quick fix in opvoeden.

In de trajecten die ik doe met ouders, werk ik op twee sporen. Enerzijds ondersteun ik je in de uitdagingen die je in je gezin en met je kind(eren) tegenkomt. Dit doe ik aan de hand van tips en inzichten en kijken we welke voor jullie het beste werken. Anderzijds nodig ik je uit tot zelfreflectie. Het opvoeden van je kinderen triggert vaak eigen oude kwetsuren en overtuigingen over kinderen groot brengen. We onderzoeken hoe die jou vandaag nog in de weg staan in relatie met jouw kind en pakken deze aan.

Mijn begeleidingen zijn op maat, afgestemd op jullie unieke gezinssituatie.

Ik ben opgeleid als Transpersoonlijk Psychotherapeut. Ik heb me verder verdiept in Afgestemd Opvoeden, Conscious Parenting, Hechting, Opvoedinvloed (Gordon Neufeld), het Helen van het Innerlijke Kind en Familie- en systeemopstellingen. Zelf blijf ik als therapeut en mens groeien door mezelf steeds verder te verdiepen en verder te ontwikkelen.

Het moederschap vind ik heerlijk! Ik ben moeder van twee kinderen (11 en 9 jaar) en zij dagen mij geregeld uit door hun manier van zijn. Samen groeien we daar steeds verder in.

Ik help jullie graag op weg naar meer rust in de relatie met je kind(eren), in je gezin en in jezelf als ouder!

Contact

Karin Francken
Molenstraat 28
2260 Westerlo
België
+32 (0) 477 238676

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Website Facebook Instagram 

 
Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan.