Kiran VanbinstIk ben klinisch psycholoog en je kan bij mij terecht voor psychologische begeleiding als koppel, volwassene of adolescent, en voor opvoedingsondersteuning als gezin (met kinderen van groot tot klein).

Het gezin is cruciaal in de ontwikkeling van kinderen, maar ook kinderen bepalen de ontwikkeling van het gezin. Als opvoedingsondersteuner, kijk ik zonder oordeel mee naar de dynamieken in jullie gezin, en we gaan samen op zoek naar antwoorden op jullie opvoedingsvragen. Deze antwoorden zijn afgestemd op jullie unieke gezin, en dus op de behoeften van alle gezinsleden.

Als mama van drie jonge kinderen (geboren in 2012, 2014 en 2017) ken ik de uitdagingen van deze maatschappij en weet ik hoe belangrijk het is om in verbinding te zijn met jezelf en dit te blijven ook in uitdagende opvoedingssituaties. Ik investeer in hechte relaties en constructieve communicatie tussen gezinsleden, met aandacht voor respectvolle begrenzing van kinderen.

Meertaligheid is één van mijn troeven, en ik bied begeleidingen aan in het Nederlands, Frans en Engels. Op mijn website kan je meer informatie vinden over mijn professionele en persoonlijke achtergrond.

Contact

Kiran Vanbinst
Borgerweert 19
2070 Zwijndrecht (Burcht)
België
+32 (0) 491 110068

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Website

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan.