Lynn Geerinck

Ik droom van een wereld waarin ieder kind mag opgroeien in een hecht en verbonden gezin, waar op een natuurlijke manier aan de behoeften van het kind tegemoet gekomen wordt en authentiek wordt gecommuniceerd. Een wereld waarin ouders vanuit hun eigen weten afstemmen met hun kind.

Mijn expertise gaat vooral uit naar ouders die werken, en vanuit die context afgestemd willen opvoeden. Want hoe kan je tot afstemming komen als er verschillende ballen door de lucht vliegen? Hoe zit het met afstemming binnen de kinderopvang? En hoe verlies je jezelf hier niet in? 

Wie ben ik?

​Mama van drie jonge kinderen: Tos, Rie en Nim, én manager kinderopvang. Ik begeleid kinderdagverblijven en een dienst voor onthaalouders (o.a.) om meer afgestemd om te gaan met kinderen. De kinderopvang is een segment in onze samenleving waar de focus op verbinding en individuele afstemming vaak nog in z’n kinderschoenen staat. Toch liggen er – binnen de regelgevende context – mooie opportuniteiten.

Ik zie veel ouders struggelen in het vinden van een balans tussen er zijn voor de kinderen en werken. Van belang is het om hier dicht bij jezelf te blijven, te voelen en te zoeken, af te stemmen ook met je eventuele partner, om van hieruit keuzes te maken die goed voelen voor je gezin. Ook voor wie het gevoel heeft geen keuze te hebben, ligt er schoonheid in de acceptatie van wat is. Afgestemd opvoeden is mogelijk, ook voor wie werkt!

Ik wil een luisterend oor bieden voor wie zich even vastrijdt in dat bonte gezinsleven en de combinatie met andere levenswegen. Daarnaast bied ik diverse workshops aan, waarvan je het aanbod kan raadplegen op mijn website www.koester.land.

Thema’s als: natuurlijk ouderschap, democratisch opvoeden zonder straffen en belonen, afstemming binnen de kinderopvang en workshops op maat.

Contact

Lynn Geerinck
Mellestraat 18
9050 Gentbrugge
België
+32 (0) 474 878560

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Website Facebook Instagram

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan.