Stephanie Baumers

Ik ben Stephanie, mama van twee prachtige dochters. Voordat ik mama werd, dacht ik het allemaal wel te weten. Doordat ik zorgleerkracht was in een lagere school, had ik heel wat ervaring met het werken met kinderen. Hoe ik mijn kinderen ging opvoeden wist ik dus prima. En toen was het zover... Alle principes en ideeën die ik had, gingen over boord. Ik begon te lezen en cursussen te volgen. Via Montessori thuis kwam ik terecht bij andere "stromingen" als afgestemd opvoeden, aware parenting, mild ouderschap, natuurlijk ouderschap ... Het voelde zo logisch voor mij dat ik niet anders kon dan het te delen met anderen.

Zo startte ik een aantal jaren geleden een blog en bied ik ouders nu ook ondersteuning aan in de vorm van online cursussen en (online) coachings. Het is mijn missie om met andere ouders en opvoeders ook op zoektocht te gaan. Ik geloof niet in één standaard antwoord, maar wel in informeren over hoe het anders kan. In het zoeken naar die informatie die logisch en natuurlijk aanvoelt. Op die manier kunnen we kinderen een mooie kindertijd bezorgen. Eén waar verwondering, onschuld, vrijheid, creativiteit, liefde, oneindige fantasie, vuile voeten & snoeten, tijd hebben om zich te vervelen … allemaal samen komen. Eén die een impact heeft op ons kind en met uitbreiding op de samenleving. Het kan naïef lijken, maar ik geloof écht dat een andere wereld kan ontstaan wanneer we anders opvoeden.

Contact

Stephanie Baumers
2470 Retie
België
+32 (0) 495 114414

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Website Facebook Instagram

 
Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan.