Dé cursus die je helpt op te voeden vanuit verbinding, zonder dat je hoeft te straffen of belonen

Vrijdag, 5 april 2024

225,00

Eline Weijers

Inschrijven / meer info

Er zijn dagen dat je je kind achter het behang zou willen plakken. Bijvoorbeeld als je kind niet luistert. Je hebt iets al 10x gevraagd maar geen reactie. Je voelt je genegeerd, alsof je lucht bent. En au, dat doet pijn.

’s Ochtends op tijd de deur uit komen is ook zo’n ding. 's Avonds is hetzelfde liedje… maar dan in omgekeerde volgorde.

Het voelt alsof je jeuk hebt en niet mag krabben want tja, je wilt niet boos worden en staan te gillen als een viswijf. Maar soms is er geen houden aan en voordat je het weet hoor je jezelf zeggen ‘als je nu je pyjama niet aandoet dan ga ik ook geen verhaaltje voorlezen’.

Pure onmacht voel je.

Wat gaat deze online cursus jou en je gezin brengen?

Je begrijpt veel beter waar bepaald (ongewenst) gedrag van je kind vandaan komt. Hierdoor lukt het je om beter je geduld te bewaren waardoor je rustiger blijft en andere manieren kan zien om je kind liefdevol te begrenzen.

Je hebt het verbindend opvoeden écht in de vingers zodat je bij 'ongewenst' gedrag van je kind niet langer meer terugvalt op dreigen met een straf of verleiden met een beloning.

Het vertrouwen dat ook jij kan opvoeden zonder straffen en zonder belonen.

In staat om je kind liefdevol te helpen als het een huil- of driftbui heeft waarna je kind weer ontspannen en gezellig is (en weer luistert en meewerkt).

Een rugzak vol inzichten, tips en handvaten waar je uit kan putten.

In je gezin is er meer ontspanning en rust doordat je kind en jij lekkerder in je vel zitten. Er is heus nog wel eens strijd of gedoe maar dat is sneller en makkelijker opgelost.

De cursus is als volgt opgebouwd

We gaan met elkaar van start op vrijdag 5 april. We gaan 3 maanden samen op pad. In totaal heb je een jaar toegang tot alle videolessen en opdrachten.

De modules met bijbehorende opdrachten komen om de week op vrijdag beschikbaar. 

Dit geeft je de mogelijkheid om in het weekend de videolessen te volgen.

De andere week is er een live online sessie met mij. Ik geef een stukje verdieping op het onderwerp van de meest recente module.

Bovendien kun je van te voren de vragen die je op dat moment hebt naar mij toe sturen. Je ontvangt van mij hier ook een uitnodiging voor. Tijdens de live online sessie beantwoord ik je vragen.

Kun je er niet bij zijn? Geen probleem. Ik maak een opname van de sessie die je later kunt terugkijken.

De hele cursus en de opbouw is erop gericht dat jij de inzichten en handvatten direct in dagelijkse situaties met je kind kan inzetten.

Dit is wat je krijgt

  • 9 modules met videolessen verdeeld over 12 weken; deze geven je alle inzichten en handvatten over verbindend opvoeden, zonder straffen en belonen
  • een uitgebreid werkboek (PDF) met praktische oefeningen die jou op 2 manieren helpen: 1. een scherper beeld krijgen hoe jij het doet als moeder en hoe jouw gezin nu draait, en 2. het verbindend opvoeden écht in de vingers krijgen.
  • 6 live online sessies via Zoom die verdieping geven op de inhoud van de verschillende modules; ik maak een opname zodat je kunt terugkijken
  • een besloten community op What's app om ervarigen te delen met andere ouders
  • om de week een live online vragenuur via Zoom waar ik al je vragen beantwoord; ik maak een opname zodat je kunt terugkijken
  • een jaar lang toegang tot alle videolessen en de opdrachten.

 Dit zeggen ouders die eerder de cursus volgden

 Eline heeft ons leren kijken waar gedrag vandaan komt en ze begrijpt kinderen (en ouders) echt.

Vooral het stuk over de behoefte die kinderen hebben en hoe dat in bepaald gedrag te herkennen is heeft mij al meer rust opgeleverd.

 De voorbeelden die Eline geeft zijn beeldend en sluiten aan bij het alledaagse leven, dingen waar ik tegenaan loop.

 De cursus is een zinvolle aanvulling qua handjes en voetjes om meer harmonie bij onze dochter en in ons gezin te creëren.

 Doe je mee? We starten met een groep ouders op vrijdag 5 april. Meld je aan door HIER TE KLIKKEN.

Leuk je dan online te ontmoeten! 

Eline

P.S. Heb je een (hele andere) vraag of is iets onduidelijk? Stuur me gerust een bericht op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Delen?
Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan.