Kim Custers

Mijn naam is Kim. Ik studeerde orthopedagogie en heb 11 jaar gewerkt als gezinsbegeleidster in een CIG (een Centrum voor Integrale Gezinszorg).

Tijdens mijn loopbaan heb ik me verder verdiept in oplossingsgericht coachen, duplo-popologie, videointeractie-training, de mindsettheorie en volgde ik de BaNaBa Orthopedagogisch Management. Sinds 2020 ben ik aan de slag bij Huis van het Kind in Mol als opvoedingsondersteuner. Ik begeleid er ouders bij hun zoektocht in het ouderschap.

Mijn beeld over opvoeden veranderde door zelf moeder te worden, waardoor ik me begon te verdiepen in onvoorwaardelijk ouderschap en afgestemd opvoeden. Eerst door boeken te lezen, nadien ook door het jaartraject Afgestemd Opvoeden te volgen bij Jürgen Peeters. 

Ineens klopte voor mij het verhaal. Dingen die moeilijk liepen thuis bij de opvoeding van de kinderen, zijn nu zo verklaarbaar door terug te gaan naar de essentie, begrip voor onze behoeften en de logica van ons lichaam te volgen. Ik neem graag andere ouders ook mee in dit verhaal.

 

 Je kan bij mij terecht voor:

  • individuele opvoedingsondersteuning op maat van je gezin (Afgestemd Opvoeden)
  • oudercoaching rond je rol als ouder (Wat voor ouder wil ik zijn? Hoe gaat het met mij als ouder? Hoe hou ik alle ballen in de lucht?)
  • lezingen en workshops rond Afgestemd Opvoeden voor teams of groepen

Contact

Kim Custers
Voetbalstraat 27
3900 Pelt
België
+32 (0) 473 239070

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan.